Om företaget

Ljusell Ekonomi ägs och drivs av Marie Ljusell som är civilekonom, behörig gymnasielärare i företagsekonomi och auktoriserad redovisningskonsult. Marie har stor och bred erfarenhet med ca 20 års arbete inom redovisningsområdet, rådgivning och revision.

Förutom Marie, arbetar Emma Liljekvist och Emma Trell på byrån. ”Emmorna” :-) är utbildade till Affärsinriktade redovisningsekonomer vid Affärshögskolan i Uddevalla och arbetar med det mesta inom redovisningsområdet, allt ifrån löpande redovisning till bokslut och rådgivning. Flera av uppdragen är ute på plats hos kunden.

Erfarenheten är bred från företag inom många olika branscher och olika storlek på företag, från stora bolag till små ägarledda företag. Största andelen av byråns kunder är mindre ägarledda företag.

På byrån är vi måna om kunderna och det är viktigt för oss att hålla en hög och professionell servicenivå med kvalitet. Ett bra samarbete med en personlig och god relation till dig som företagare är en förutsättning för vårt gemensamma mål, att ditt företag ska utvecklas positivt.

Kvalitet

Byrån är auktoriserad och följer Rex, Svensk standard för redovisningsuppdrag. Rex är ett ramverk för god redovisningssed som branschorganisationen Srf konsulterna arbetar utifrån. För att behålla titeln som auktoriserad redovisningskonsult genomgår vi återkommande kvalitetskontroller från branschorganisationen.

Välkommen

Ljusell Ekonomi finns i företagens hus (Innovatum) på Åkerssjövägen 10 vån 3b i Trollhättan. På Innovatumområdet är vi många företagare som jobbar i en stimulerande och vacker miljö, i ett område i stor utveckling.

Varmt välkommen att kontakta oss.